sap_pan
Firade förgäves
FC Arlandas spelare står i offsideposition när han sätter skottreturen

FC Arlanda föll på nytt

Trots en stark förstahalvlek blev det förlust för FC Arlanda hemma mot FC Gute.

I första halvlek var den bara ett lag på planen, FC Arlanda skapade 5-6 mycket fina lägen att göra mål på men man var inte tillräckligt effektiva i boxen. I slutet av halvleken trodde man också att det var mål men assisterande domaren hade vinkat av för offside.

Det fina spelet från första var dock som bortblåst i andra, FC Gute tätade till defensiven och höll Arlanda på utsidan konstant. Man ställde om snabbt och oroade i sista tredjedelen. Efter cirka tio minuter kom målet från gästernas sida. Mitt i halvleken kom nästa mål. FC Arlandas målvakt gjorde även ett par fina räddningar som höll siffrorna nere. Arlanda hade i praktiken ingenting förutom ett stolpskott efter att Erik Wiberg jagar ikapp en boll högt upp och överraskat målvakten med ett skott som sånär gick in.

FC Arlandas enda mål kom på på straff i sista sekunderna. Maik Aslan satte straffen i mål och i tumultet efter blev dessutom en spelare i Gute utvisad. Dock blev det inte mer än så, direkt efter avsparken blåstes matchen av. FC Arlanda är utan seger efter sex omgångar och får kämpa för sin existens i serien om inte sejouren i tvåan ska bli ettårig.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april
helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
connys
nrh
ewas_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
sfs_out
mp_outsider2022