center_pan21
Firade förgäves
FC Arlandas spelare står i offsideposition när han sätter skottreturen

FC Arlanda föll på nytt

Trots en stark förstahalvlek blev det förlust för FC Arlanda hemma mot FC Gute.

centrum_artikel

I första halvlek var den bara ett lag på planen, FC Arlanda skapade 5-6 mycket fina lägen att göra mål på men man var inte tillräckligt effektiva i boxen. I slutet av halvleken trodde man också att det var mål men assisterande domaren hade vinkat av för offside.

Det fina spelet från första var dock som bortblåst i andra, FC Gute tätade till defensiven och höll Arlanda på utsidan konstant. Man ställde om snabbt och oroade i sista tredjedelen. Efter cirka tio minuter kom målet från gästernas sida. Mitt i halvleken kom nästa mål. FC Arlandas målvakt gjorde även ett par fina räddningar som höll siffrorna nere. Arlanda hade i praktiken ingenting förutom ett stolpskott efter att Erik Wiberg jagar ikapp en boll högt upp och överraskat målvakten med ett skott som sånär gick in.

FC Arlandas enda mål kom på på straff i sista sekunderna. Maik Aslan satte straffen i mål och i tumultet efter blev dessutom en spelare i Gute utvisad. Dock blev det inte mer än så, direkt efter avsparken blåstes matchen av. FC Arlanda är utan seger efter sex omgångar och får kämpa för sin existens i serien om inte sejouren i tvåan ska bli ettårig.

connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
vaccin
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

mp_host_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
bostad_outsider
nrh
dack-outsider