center_pan21

FC Arlanda föll i premiären

Premiären för FC Arlanda i Division 2 slutade med nederlag borta mot Lidingö.

centrum_artikel

Det var historisk premiär för FC Arlanda som för första gången spelade Division 2. Matchen var mållös fram till 40:e när Maik Aslan klev fram och satte en straff säkert i mål. Klubbens första mål i Division 2. Ledningen varade fram till tio minuter in i andra när Lidingö kvitterar, kort därpå tar man också ledningen med 2-1 och 3-1 kommer i 88:e minuten. Nu väntar hemmapremiär på onsdag klockan 19.45 mot seriekollegan från förra säsongen FC Järfälla. Järäflla vann serien förra säsongen och inledde seriespelet med seger efter att man avgjort i 97:e minuten.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
dack-helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
bostad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out