defacto_pan
Eddie Khalaf, sportchef i FC Arlanda.Foto: Insändarbild

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

marstakalaset_artikel

Upplands Fotbollförbund certifierar föreningar som genomgår deras program för certifiering, bland annat ingår olika kurser och föreläsningar för föreningsaktiva och föräldrar. Verksamheten ska präglas av kvalitet och vara trygg med fokus på hälsofrämjande miljö.
– Certifieringen ger också en tydlig bild till föräldrar och ledare vad föreningen står för, säger Eddie Khalaf, sportchef.

Tidigare i veckan mottog Eddie Khalaf, sportchef diplomet från Upplands FF. Enligt Khalaf är man en av de första föreningarna i Uppland som certifierats. Man har ca 240 aktiva medlemmar i sin verksamhet:
– Föreningen utvecklas varje dag och det är ett jättearbete som ligger bakom allt engagemang för att få ihop barn- och ungdomars fotbollsverksamhet, berättar Khalaf.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sommar
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
marstakalas_helsida
kontor_thaifong

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

connys
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar