bovard_sh
Eddie Khalaf, sportchef i FC Arlanda.Foto: Insändarbild

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

rosta_sigtuna2

Upplands Fotbollförbund certifierar föreningar som genomgår deras program för certifiering, bland annat ingår olika kurser och föreläsningar för föreningsaktiva och föräldrar. Verksamheten ska präglas av kvalitet och vara trygg med fokus på hälsofrämjande miljö.
– Certifieringen ger också en tydlig bild till föräldrar och ledare vad föreningen står för, säger Eddie Khalaf, sportchef.

Tidigare i veckan mottog Eddie Khalaf, sportchef diplomet från Upplands FF. Enligt Khalaf är man en av de första föreningarna i Uppland som certifierats. Man har ca 240 aktiva medlemmar i sin verksamhet:
– Föreningen utvecklas varje dag och det är ett jättearbete som ligger bakom allt engagemang för att få ihop barn- och ungdomars fotbollsverksamhet, berättar Khalaf.

nationaldag_helsida
mp_eu

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
eu_sap
rosta_sigtuna2
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

varfest_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
oppning_outsider
sap_outsider_eu
fme_outsider
v_eu
nrh
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
nationaldag_out
defacto_outsider
sh_oppet
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out