sommar
Milos Ognjenovic, till vänster, får lämna tränaruppdraget i FC Arlanda

FC Arlanda byter tränare

FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

Milos Ognjenovic som tog upp FC Arlanda i trea får lämna som tränare för laget efter att man haft en tung start på trean. Även assisterande tränare Dragomir Draganov får lämna. Ny som tränare är märstabon Elias Charbachi som lett laget hela veckan. På söndag väntar Kungsängen på bortaplan och då kommer Charbachi att coacha.
– Efter flera negativa resultat under vårsäsongen för herrlaget har nu föreningen bestämt sig för att göra om i organisationen kring herrlaget med en ny röst och energi i ledarstaben, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar_centrum
happyhomes_2019

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
logistik_sigtuna
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh