defacto_pan
Foto: Instagram/FC Arlanda

FC Arlanda blev mästare i kostym

FC Arlanda kunde på söndagskvällen skriva ut biljetten till Division 3 sedan Uppsala-Kurd förlorat sin match mot Tärnsjö.

Arlanda gjorde sitt på lördagen och besegrade Håbo med 1-0. På söndagen var all press på Uppsala-Kurd som var tvungna att ta tre poäng för att ha en teoretisk chans inför sista omgången. Uppsala-Kurd ledde förvisso i paus med 2-1 men i andra Törnsjö fyra mål och Uppsala-Kurd ett varpå Tärnsjö kunde vinna med 5-3. Därmed är Division 4 avgjord i år då det står klart att Arlanda är tillbaka i Division 3 efter ett år i fyran.

happyhomes_2019
fme_oktober

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

ica_oktober
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april2