centrum_panorama2020
Foto: Instagram/FC Arlanda

FC Arlanda blev mästare i kostym

FC Arlanda kunde på söndagskvällen skriva ut biljetten till Division 3 sedan Uppsala-Kurd förlorat sin match mot Tärnsjö.

Arlanda gjorde sitt på lördagen och besegrade Håbo med 1-0. På söndagen var all press på Uppsala-Kurd som var tvungna att ta tre poäng för att ha en teoretisk chans inför sista omgången. Uppsala-Kurd ledde förvisso i paus med 2-1 men i andra Törnsjö fyra mål och Uppsala-Kurd ett varpå Tärnsjö kunde vinna med 5-3. Därmed är Division 4 avgjord i år då det står klart att Arlanda är tillbaka i Division 3 efter ett år i fyran.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider