moderater_pan_sommar

FC Arlanda allt närmare degradering

FC Arlanda rusar ner mot Division 3 i allt snabbare takt. Efter ny förlust mot Kungsängen är det 14 poäng upp till närmaste lag över strecket.

På lördagen kom ännu en förlust för FC Arlanda, Kungsängen vann med 3-0 och det var lagets 12:e förlust på 15 matcher. FC Arlanda har bara tre poäng och ligger hela 14 efter GUSK som är närmast över nedflyttningsstrecket. Det återstår förvisso 13 matcher och därmed 39 poäng att spela om men det ska nog till ett smärre mirakel om trenden ska vändas.

Kungsängen ledde med 2-0 i paus efter mål i minut 36 och 39. Slutresultatet fastställdes i minut 39. På lördag om en vecka väntar tabelltvåan Stockholm Internazionale på Midgårdsvallen.

social_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
outsider_social
pantamera_out
event_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sfs_out