center_pan21

FC Arlanda allt närmare degradering

FC Arlanda rusar ner mot Division 3 i allt snabbare takt. Efter ny förlust mot Kungsängen är det 14 poäng upp till närmaste lag över strecket.

På lördagen kom ännu en förlust för FC Arlanda, Kungsängen vann med 3-0 och det var lagets 12:e förlust på 15 matcher. FC Arlanda har bara tre poäng och ligger hela 14 efter GUSK som är närmast över nedflyttningsstrecket. Det återstår förvisso 13 matcher och därmed 39 poäng att spela om men det ska nog till ett smärre mirakel om trenden ska vändas.

Kungsängen ledde med 2-0 i paus efter mål i minut 36 och 39. Slutresultatet fastställdes i minut 39. På lördag om en vecka väntar tabelltvåan Stockholm Internazionale på Midgårdsvallen.

defacto_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
2020_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

eldsjal-helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
bostad_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
nrh
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider