moderaterna_panorama

FastPartner köper mark i Arlandastad

FastPartner har köpt upp en fastighet i Arlandastad för att uppföra verksamheter.

FastPartner gör ett markförvärv i kommunen när man köper upp en fastighet i Arlandastad på 28500 kvadratmeter. Enligt ett pressmeddelande är intresset stort från företag att etablera i området. Minst en byggnad ska byggas. Utöver denna fastighet köper man också en i Väsby.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh