klippdagar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fastighetsägare i kommunen är nöjda

Sigtuna kommun rankas som en den femte bästa kommunen att vara fastighetsägare i.

marstac_aug

Omkring 1000 fastighetsägare i Stockholm och på Gotland har fått svara på frågor om förutsättningar att bedriva företagsverksamhet i sina kommuner, när branschorganisationen Fastighetsägarna sammanställt svaren visar det sig att Sigtuna kommit på femte plats. En bra placeringen innebär att allmänna kommunikationer fungerar bra, att en köp av fastigheter ses som en god investering, näringslivsklimatet anses bra och att kommunen informerar om viktiga förändringar. Bara fyra andra kommuner anses bättre för fastighetsägare, bland dessa Sollentuna (4), Sundbyberg var etta och grannkommunen Väsby sexa.

dackia_vinter2018
forsmaleri

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

forskontor
defacto_panorama_boka_mote

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

farbrorbla_host2017

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

stockholmsvagen24
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
frisyr2018
blackfriday
matcher_skanela
nfc_vinter
connys
cricketklubben
slutstation
standard
agy2
lions_standard
yrkesutbildningen
colorama_jan
borg
skolgatan6d
dalgatan7b
dogranch
Norra Redovisningshuset