sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fastighetsägare i kommunen är nöjda

Sigtuna kommun rankas som en den femte bästa kommunen att vara fastighetsägare i.

sommar

Omkring 1000 fastighetsägare i Stockholm och på Gotland har fått svara på frågor om förutsättningar att bedriva företagsverksamhet i sina kommuner, när branschorganisationen Fastighetsägarna sammanställt svaren visar det sig att Sigtuna kommit på femte plats. En bra placeringen innebär att allmänna kommunikationer fungerar bra, att en köp av fastigheter ses som en god investering, näringslivsklimatet anses bra och att kommunen informerar om viktiga förändringar. Bara fyra andra kommuner anses bättre för fastighetsägare, bland dessa Sollentuna (4), Sundbyberg var etta och grannkommunen Väsby sexa.

varumarke_defacto_sommar
sommar
happy_homes_sommar
juli
magget_v16

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

Frisyr – Standard
sommar
Norra Redovisningshuset
connys
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
sfssommar
standard
cricketklubben
mik_camp
lions_standard
colorama_jan