invigning_clasohlsson
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fastighetsägare i kommunen är nöjda

Sigtuna kommun rankas som en den femte bästa kommunen att vara fastighetsägare i.

banner_artikel

Omkring 1000 fastighetsägare i Stockholm och på Gotland har fått svara på frågor om förutsättningar att bedriva företagsverksamhet i sina kommuner, när branschorganisationen Fastighetsägarna sammanställt svaren visar det sig att Sigtuna kommit på femte plats. En bra placeringen innebär att allmänna kommunikationer fungerar bra, att en köp av fastigheter ses som en god investering, näringslivsklimatet anses bra och att kommunen informerar om viktiga förändringar. Bara fyra andra kommuner anses bättre för fastighetsägare, bland dessa Sollentuna (4), Sundbyberg var etta och grannkommunen Väsby sexa.

februari

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

varen2018
dackia_2018
center_banner2

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

forskontor

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

nfc_vinter
connys
matcher_skanela
standard_start
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
val2018
outsider_defacto
vuxentutbildning
objekt3
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
objekt4
objekt2