centrum_panorama2020
Foto: Swedavia/Daniel Blom

Färre resenärer på Arlanda

2019 har summerats på Arlanda och totalt minskade antalet resenärer med fyra procent.

Nedgången i antalet resenärer på Arlanda blev en trend månad efter månad under 2019. När året summerats stod det klart att antalet resenärer uppgick till 25,6 miljoner, det är en minskning med fyra procent jämfört med rekordåret 2018. Inrikestrafiken minskade med åtta procent och utrikestrafiken med fyra. I december minskade resenärerna på Aranda både inrikes och utrikes. Totalt på Swedavias samtliga tio flygplatser var det 40 miljoner resenärer, också det är en minskning med fyra procent.

coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
defacto_helsida
marina_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider