centrum_panorama2020
Foto: Swedavia/Daniel Blom

Färre resenärer på Arlanda

2019 har summerats på Arlanda och totalt minskade antalet resenärer med fyra procent.

centrum_artikel

Nedgången i antalet resenärer på Arlanda blev en trend månad efter månad under 2019. När året summerats stod det klart att antalet resenärer uppgick till 25,6 miljoner, det är en minskning med fyra procent jämfört med rekordåret 2018. Inrikestrafiken minskade med åtta procent och utrikestrafiken med fyra. I december minskade resenärerna på Aranda både inrikes och utrikes. Totalt på Swedavias samtliga tio flygplatser var det 40 miljoner resenärer, också det är en minskning med fyra procent.

happyhomes_2019
centrum_helsida2020

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

teatergrillen_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
connys
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider