defacto_pan2020
Foto: Swedavia/Daniel Blom

Färre resenärer på Arlanda

2019 har summerats på Arlanda och totalt minskade antalet resenärer med fyra procent.

Nedgången i antalet resenärer på Arlanda blev en trend månad efter månad under 2019. När året summerats stod det klart att antalet resenärer uppgick till 25,6 miljoner, det är en minskning med fyra procent jämfört med rekordåret 2018. Inrikestrafiken minskade med åtta procent och utrikestrafiken med fyra. I december minskade resenärerna på Aranda både inrikes och utrikes. Totalt på Swedavias samtliga tio flygplatser var det 40 miljoner resenärer, också det är en minskning med fyra procent.

happyhomes_50
connys_helsida
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh