defacto_pan
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Färre landningar men fler resenärer

Trafiken på Arlanda ökade med över två procent det första halvåret i år.

I juni ökade Arlanda trafiken med en procent till totalt 2,56 miljoner. Totalt i år är ökningen på utrikestrafiken 3 procent. ca 10,4 miljoner har rest utrikes medan inrikes backar med två procent till 2,68 miljoner. Trots att passagerarna ökar är antalet landningar i linjefart och charter mindre, i juni var det drygt 10 000 landningar och totalt i år nästan 60 000.

dackskiftarna_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

fme_oktober
sigtunavatten_standard

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

connys
defacto_outsider
colorama_april2
nrh