defacto_panorama
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Färre landningar men fler resenärer

Trafiken på Arlanda ökade med över två procent det första halvåret i år.

I juni ökade Arlanda trafiken med en procent till totalt 2,56 miljoner. Totalt i år är ökningen på utrikestrafiken 3 procent. ca 10,4 miljoner har rest utrikes medan inrikes backar med två procent till 2,68 miljoner. Trots att passagerarna ökar är antalet landningar i linjefart och charter mindre, i juni var det drygt 10 000 landningar och totalt i år nästan 60 000.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

sportfiskebanner2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
sap_valet2018
happy_homes_juli
vuxenutbildning2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Ny linje från Norwegian trots flygskatten

Näringsliv Norwegian som tidigare i veckan deklarerade att man slutar flyga till två destinationer i USA från Arlanda lanserar nu en ny rutt mellan Arlanda-Tallin: - Vi kommer ha viss kapacitetsökning i Sverige i år men en större kapacitetsökning kommer till grannländerna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson till Dagens Industri.

forskontor
outsider_moderat
objekt3
val2018
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
objekt2
connys
objekt4
outsider_defacto
vuxentutbildning
yearlingsales
sap_outsider
veterankraft_standard