panorama_centrum
Foto: Riksbanken

Färre konkurser i kommunen

Sigtuna kommun drabbades av två konkurser i november vilket är en nedgång jämfört med förra året.

Två konkurser drabbade företag i kommunen i november, en minskning med två procent enligt siffror som Newsworthy sammanställt. Totalt i länet var det 195 konkurser vilket också det är färre än förra året då 219 konkurser noterades. Sedan i början av året har 2148 företag gått i konkurs i länet, det är också något färre än förra året, en minskning med sex procent.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

liber_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

ewas_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
marina_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
nrh
swedol_outsider