arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Färgblind målvakt nekades byta boll i Vikingahallen

Skånelas P02 är klara för USM Steg4, men efterspelet i Vikingahallen har handlat om Borlänges färgblinda målvakt som nekades att byta boll i en match.

centrum_pask

Skånelas P02 vann klart i USM och tog sig vidare till Steg 4. På vägen dit besegrade man bland annat Borlänge med 34-25. Men efterspelet i USM handlar om att Borlänge i en av matcherna nekades att byta boll:
– Det var inte mot Skånela som detta hände, hälsar en ledare från Skånela till märsta.nu

Borlänge ville byta boll eftersom deras målvakt är färgblind och hade svårt med kombinationen i Vikingahallen med gula väggar och blått golv. Borlänge försökte få bollen utbytt i matchen till en röd men motståndartränaren sa nej enligt Aftonbladet.
– Före matchen sa jag att jag inte ser bollen. De verkade inte tro på mig, så jag tänkte att jag fick ge det en chans. Det var ju SM, sa målvakten Kristoffer Fredin till Aftonbladet.

Inte heller domarna lyckades få bollen utbytt och enligt målvakten brukar det inte vara ett problem eftersom Borlänge i varannan match väljer boll och i matcher när de inte får välja boll så pratar de med motståndarna och har med en alternativ boll. Anledningen till att bollen inte gick att få utbytt var att ”hemmalagstränaren” inte gick med på det.
– Vi måste ta alla fördelar vi kan få, sa tränaren enligt Aftonbladet.

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_helsida
centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2