defacto_pan2020
Från vänster; Emil Fridell, Emil Bäcklin, Karl Eriksson, Niklas Larsson, Karl Högstedt, Johan Sandberg (företagsmäklare vid Länia Företagsförmedling) och Cathrine Langemar (Affärsrådgivare vid Handelsbanken.Foto: Pressbild

Farbror Blå får förstärkning av Båthuset

Båthusets ägare tar även över Farbror Blå på Stora torget, Niklas Larsson på Farbror Blå kvarstår som delägare.

fraga_liberalerna

Båthusets ägare Emil Bäcklin, Karl Eriksson och Karl Högstedt kommer att driva Farbror Blå tillsammans med Niklas Larsson som var ensam ägare till Farbror Blå tidigare. Affären har mäklats av sigtunabon Johan Sandberg på Länia Företagsförmedling och Handelsbanken i Sigtuna har hjälpt till med finansieringen.
– Jag hjälpte till när Båthuset bytte ägare 2017 och det är mycket roligt att få förtroendet igen att hjälpa till vid företagsaffärer, säger Johan Sandberg i ett mail till märsta.nu

kkdk_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

kristina_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

speedy_vinter_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

manskold_helsida
helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

connys_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

julen_helsida
2020_helsida
meko_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
kkdk_outsider
meko_outsider
kristina_outsider
swedol_outsider
outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider