aftenbil_helsida
Från vänster; Emil Fridell, Emil Bäcklin, Karl Eriksson, Niklas Larsson, Karl Högstedt, Johan Sandberg (företagsmäklare vid Länia Företagsförmedling) och Cathrine Langemar (Affärsrådgivare vid Handelsbanken.Foto: Pressbild

Farbror Blå får förstärkning av Båthuset

Båthusets ägare tar även över Farbror Blå på Stora torget, Niklas Larsson på Farbror Blå kvarstår som delägare.

centrum_artikel

Båthusets ägare Emil Bäcklin, Karl Eriksson och Karl Högstedt kommer att driva Farbror Blå tillsammans med Niklas Larsson som var ensam ägare till Farbror Blå tidigare. Affären har mäklats av sigtunabon Johan Sandberg på Länia Företagsförmedling och Handelsbanken i Sigtuna har hjälpt till med finansieringen.
– Jag hjälpte till när Båthuset bytte ägare 2017 och det är mycket roligt att få förtroendet igen att hjälpa till vid företagsaffärer, säger Johan Sandberg i ett mail till märsta.nu

brobygget_day
coronakrisen

Efterfrågan inom hotellnäringen på väg upp

Näringsliv I takt med att Sverige öppnar upp spår nu hotellbranschen en bättre höst: - Som företagare i besöksnäringen kan jag nu se ljuset i tunneln och efterfrågan för andra halvåret ser betydligt bättre ut än både 2018 och 2019, vilket är glädjande, säger Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare Sigtunahöjden Hotell och Konferens.

speedy_vinter_helsida
coronakrisen

Stor efterfrågan på internationella flygresor till Arlanda

Näringsliv Efterfrågan på flygresor är på väg upp igen rapporterar SVT Stockholm: - Vi bedömer att det blir en kraftig återhämtning nu men från väldigt låga nivåer, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms handelskammare, till SVT.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida

Kommunen hyllas för många laddplatser

Näringsliv Sigtuna kommun hyllas av Volkswagen för att de har många laddpunkter per 1000 invånare: - Det är inte bara kommunerna som avgör hur många laddpunkter det byggs på en viss ort, men det är ändå viktigt att lyfta fram toppkommunernas insats, i detta fall Strömstad, Åre och Sigtuna. Kommunerna har en viktig roll som lokal pådrivare och samverkanspart gentemot andra aktörer, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Personbilar Sverige.

coronakrisen

Ljusning i sikte för flygresandet

Näringsliv Swedavias tio flygplatser må ha tappat drygt 3,1 miljoner resenärer i maj jämfört med för två år sedan men månaden var ändå en ljuspunkt jämfört med förra året.

mp-helsida
rentawreck_helsida
liber_sommar_helsida
2020_helsida
nedläggningen av Bromma

Plan för Arlanda presenteras i december

Näringsliv En plan för Arlandas framtida kapacitet ska presenteras i december.

helsida_var2021
ungsatsning
coronapandemin

Sex nya SAS-linjer återstartar

Näringsliv SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
aftenbil_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh
swedol_outsider
rentawreck_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_day_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
ungsatsning-outsider
brobygget_night_out