moderaterna_riksdag
Foto: Street view/Google

Får böta 20 000 för hot mot SigtunaHem

En man från Väsby döms för att ha hotat en av SigtunaHems anställda.

centrum_artikel

Det var för drygt tre år sedan som den nu dömde mannens fru fick meddelande från SigtunaHem att de hade stört andra boende i bostadshuset. Mannen sökte därför upp boendevärden och sa ”gör du mina barn bostadslösa så ska jag döda dig”. Hotet uttalades på SigtunaHems kontor i receptionen inför andra sigtunahemanställda. Mannen erkände att han var på kontoret den aktuella dagen men minns inte något hot. Mannen för olaga hot till dagsböter på totalt 20 000 kronor.

connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
coronapandemin

Snart har åtta av tio tagit vaccin

Nyheter Andelen vaccinerade går sakta uppåt och snart har 80 procent tagit en första dos. Samtidigt meddelar FHM att tre av fyra covid-19-fall vecka 2 var personer som redan var vaccinerade.

happyhomes_sommar2020
handbollsskola
mod_helsida
defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bergstrand_out_jan
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider