moderaterna_panorama
Foto: Polisen/Arkiv

Fängelse för märstabo efter stort narkotikatillslag

En märstabo döms till fängelse i 2,6 år efter sedan polis i samband med tillslag beslagtagit över tio kilo narkotika.

Polis slog till mot en bistad i Märsta i början av året och beslagtog över tio kilo narkotika i olika former, bland annat sex kilo cannabis. Nu har en märstabo i 30-årsåldern dömts till fängelse i 2,6 år för bland annat grovt narkotikabrott. Del av bevisningen kom från det omtalade encochat som polis lyckats komma åt där mannen konverserade med andra köpare om affärer. Mannen ska också ha uppmanat sina köpare att sätta in penar på Bitcoinkonto utomlands. Han nekar till grovt narkotikabrott men medgav två fall av narkotikabrott. Han döms även för grovt penningtvättsbrott.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

centrum_sommar2022_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022