center_pan21
Här brinner det i skog i Odensala förra åretFoto: Insändarbild

Extremt torrt i skog och mark

Det är extremt torrt i marken just nu och därmed stor brandrisk till och med tisdag.

Det råder ett skärpt eldningsförbud i hela länet sedan förra veckan och SMHI har även utfärdat risk för brandrisk. SMHI:s brandriskprognos visar att det i kommunen just nu är extremt torrt, den högsta graden av torr mark och skog. Det håller i sig till och med tisdag. Därefter kommer troligtvis ett nederbördsområde dra in över länet och i kommunen kommer det att vara måttlig blött i marken resten av veckan..

defacto_helsida
eldsjal-helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

2020_helsida
andersojag
mp_host_helsida
bostad_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
nrh
andersojag_outsider
connys
centrum_sommar_out