stationshusen
Foto: Insändarbild

Extremt stor brandrisk i helgen

Det kommer att vara extremt stor brandrisk med anledning av värmeböljan.

centrum_artikel

I helgen är det extrem stort brandrisk på grund av värmeböljan, det är sedan tidigare eldningsförbud utfärdat. Länsstyrelsen har haft ett samordningsmöte med bland annat röddningstjänsterna länet för att stämma av läget rapporterar SR Stockholm.
– Det är extremt torrt i markerna med risk för extremt stor brandspridning, uppger Torwald Snickars på Länsstyrelsen enligt SR Stockholm

coronakrisen

Nio av tio resenärer nu borta

Nyheter Nio av tio resenärer på Arlanda har försvunnit under ett år med pandemin: - Den svagare utvecklingen för flygresandet i inledningen av året består under februari, då resenärsminskningen ligger kvar på cirka 90 procent, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
meko_helsida
ridskola2020_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

meko_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider