defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Extra hastighetskontroller denna vecka

Denna vecka kommer Polisen i Region Stockholm att kontrollera hastigheter.

centrum_artikel

Polisen genomför en Hastighetsvecka med fokus på att kontrollera hastigheten på fordon. Kontrollerna kommer även att vara en bra metod för att upptäcka fordon som kriminella färdas där narkotika, vapen och stöldgods kan beslagtas.
– Hastighetskontrollerna under denna trafikvecka kommer att fokusera på att vara trygghetsskapande. De kommer att vara i företrädelsevis tätbebyggt område där hastighetsbegränsningen är 50 km/h och lägre, med syfte att skapa en tryggare trafiksituation för alla trafikanter, säger Thomas Forsberg, regional trafiksamordnare i Polisregionen.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
ridskola2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider