moderaterna_riksdag
Brandkår undersöker eventuell explosion på Kunskapens husFoto: Insändarbild

Explosion utreddes vid Kunskapens hus

Brandkår och polis larmades till Kunskapens hus efter att boende hört kraftiga smällar: - Troligtvis var det en synvilla från branden på Tingvallavägen, säger Anna Westberg vid polisens ledningscentral

centrum_artikel

Strax före 1.30-tiden larmades brandkår och polis till Kunskapens hus i Märsta med anledning av att boende hört kraftiga smällar. Brandkår undersökte byggnaden och taket en stund och kunde sedan avfärda eventuell explosion och brand. Senare idag är det studentfirande på Arlandagymnasiet. Det ska inte påverkas. märsta.nu har tidigare i veckan rapporterat om att avgående elever portats med anledning av störningar..

Under morgonen meddelar polisen att ljud och brand troligtvis berodde på eventuell synvilla från Tingvallavägen där tre fordon brann.

julmarknad_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

oppethus_helsida
2020_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
flygskola_helsida
connys_helsida
helsida_var2021

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
oppethus_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
julmarknad_outsider
dack-outsider
mp-outsider