centrum_host
WE:s ägare Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Hjalmar och Marika Kemps Foto: Pressbild

WE expanderar-tar över medlemmar

Nystartade WE som inte ens haft öppet en vecka tar över Clarity In Lifes medlemmar då deras verksamhet lägger ner.

Clarity in Life i Brännbo lägger ner sin verksamhet och deras medlemmar övertas nu med sina tidigare villkor av WE på Stora Gatan. Hjalmar och Marika Kemps lägger ner verksamheten då de ska flytta till Frankrike.
– Det är med blandade känslor vi lägger ned Clarity in Life. Vi har sett våra medlemmar som vår stora familj och har under en tid känt en viss oro för vad som ska hända med dem när vi lägger ner. Denna oro har landat i ett lugn då vi hittat en hälsoanläggning som delar våra värderingar gällande träning, helhet och kvalitet, säger Marika Kemps i ett pressmeddelande.

WE:s ena ägare Niklas Wikegård uppger i pressmeddelandet att man är stolta över att få förtroende av paret Kemps att ta hand om deras medlemmar:
– WE står visserligen för Wikegård och Eriksson men lika mycket om inte mer för VI, tillsammans, gemenskap och omtanke. Därför är det självklart att vi välkomnar Clarity in Lifes medlemmar till WE. Jag lovar att alla kommer att få ett varmt mottagande, uppger Wikegård.

I helgen invigde WE sin lokal och den första riktiga dagen var i måndags. Enligt Wikegård är det en av landets mest moderna anläggningar med stort utbud av träningsformer, testcenter och behandlingar.

greeknighthelsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

agy_oppethus
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
nrh
agy_oppethus_outsider
connys
colorama_april2
greeknight_outsider