moderat_sommar
WE:s ägare Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Hjalmar och Marika Kemps Foto: Pressbild

WE expanderar-tar över medlemmar

Nystartade WE som inte ens haft öppet en vecka tar över Clarity In Lifes medlemmar då deras verksamhet lägger ner.

centrum_artikel

Clarity in Life i Brännbo lägger ner sin verksamhet och deras medlemmar övertas nu med sina tidigare villkor av WE på Stora Gatan. Hjalmar och Marika Kemps lägger ner verksamheten då de ska flytta till Frankrike.
– Det är med blandade känslor vi lägger ned Clarity in Life. Vi har sett våra medlemmar som vår stora familj och har under en tid känt en viss oro för vad som ska hända med dem när vi lägger ner. Denna oro har landat i ett lugn då vi hittat en hälsoanläggning som delar våra värderingar gällande träning, helhet och kvalitet, säger Marika Kemps i ett pressmeddelande.

WE:s ena ägare Niklas Wikegård uppger i pressmeddelandet att man är stolta över att få förtroende av paret Kemps att ta hand om deras medlemmar:
– WE står visserligen för Wikegård och Eriksson men lika mycket om inte mer för VI, tillsammans, gemenskap och omtanke. Därför är det självklart att vi välkomnar Clarity in Lifes medlemmar till WE. Jag lovar att alla kommer att få ett varmt mottagande, uppger Wikegård.

I helgen invigde WE sin lokal och den första riktiga dagen var i måndags. Enligt Wikegård är det en av landets mest moderna anläggningar med stort utbud av träningsformer, testcenter och behandlingar.

defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
spedition_sigtuna
studeravidare_helsida
2020_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

kaa_sigtuna_helsida
nrh
kaa_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider