defacto_pan
WE:s ägare Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Hjalmar och Marika Kemps Foto: Pressbild

WE expanderar-tar över medlemmar

Nystartade WE som inte ens haft öppet en vecka tar över Clarity In Lifes medlemmar då deras verksamhet lägger ner.

rosta_sigtuna2

Clarity in Life i Brännbo lägger ner sin verksamhet och deras medlemmar övertas nu med sina tidigare villkor av WE på Stora Gatan. Hjalmar och Marika Kemps lägger ner verksamheten då de ska flytta till Frankrike.
– Det är med blandade känslor vi lägger ned Clarity in Life. Vi har sett våra medlemmar som vår stora familj och har under en tid känt en viss oro för vad som ska hända med dem när vi lägger ner. Denna oro har landat i ett lugn då vi hittat en hälsoanläggning som delar våra värderingar gällande träning, helhet och kvalitet, säger Marika Kemps i ett pressmeddelande.

WE:s ena ägare Niklas Wikegård uppger i pressmeddelandet att man är stolta över att få förtroende av paret Kemps att ta hand om deras medlemmar:
– WE står visserligen för Wikegård och Eriksson men lika mycket om inte mer för VI, tillsammans, gemenskap och omtanke. Därför är det självklart att vi välkomnar Clarity in Lifes medlemmar till WE. Jag lovar att alla kommer att få ett varmt mottagande, uppger Wikegård.

I helgen invigde WE sin lokal och den första riktiga dagen var i måndags. Enligt Wikegård är det en av landets mest moderna anläggningar med stort utbud av träningsformer, testcenter och behandlingar.

happyhomes_2019

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

bonava_maj_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

oppning_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

nationaldag_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

mp_eu
v_eu_helsida
varfest_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

nrh
v_eu
oppning_outsider
mp_eu_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
connys
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
colorama_april
rosta_sigtuna