defacto_pan
WE:s ägare Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Hjalmar och Marika Kemps Foto: Pressbild

WE expanderar-tar över medlemmar

Nystartade WE som inte ens haft öppet en vecka tar över Clarity In Lifes medlemmar då deras verksamhet lägger ner.

marstakalaset_artikel

Clarity in Life i Brännbo lägger ner sin verksamhet och deras medlemmar övertas nu med sina tidigare villkor av WE på Stora Gatan. Hjalmar och Marika Kemps lägger ner verksamheten då de ska flytta till Frankrike.
– Det är med blandade känslor vi lägger ned Clarity in Life. Vi har sett våra medlemmar som vår stora familj och har under en tid känt en viss oro för vad som ska hända med dem när vi lägger ner. Denna oro har landat i ett lugn då vi hittat en hälsoanläggning som delar våra värderingar gällande träning, helhet och kvalitet, säger Marika Kemps i ett pressmeddelande.

WE:s ena ägare Niklas Wikegård uppger i pressmeddelandet att man är stolta över att få förtroende av paret Kemps att ta hand om deras medlemmar:
– WE står visserligen för Wikegård och Eriksson men lika mycket om inte mer för VI, tillsammans, gemenskap och omtanke. Därför är det självklart att vi välkomnar Clarity in Lifes medlemmar till WE. Jag lovar att alla kommer att få ett varmt mottagande, uppger Wikegård.

I helgen invigde WE sin lokal och den första riktiga dagen var i måndags. Enligt Wikegård är det en av landets mest moderna anläggningar med stort utbud av träningsformer, testcenter och behandlingar.

sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sommar_centrum
colorama_april2

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
defacto_outsider