defacto_pan
Foto: Arkiv

Ex-skånelaiterna vann SM-guld

Förre skånelaiterna Andreas Stockenberg och Christoffer Brännberger blev på torsdagskvällen svenska mästare med Sävehof.

marstakalaset_artikel

Sävehofs tränare Andreas Stockenberg har hyllats och kritiserats under våren i Sävehof, men mest har han hyllats som underdogen som inte varit rumsren inom tränarkåren men ändå tagit Sävehofs herrar till final. På torsdagskvällen kom det ultimata kvittot för Stockenberg då Sävehof vann den femte och avgörande SM-finalen mot Sävehof. ”Stocken” gjorde flera säsonger i Skånela, både som A-lagstränare och i ungdomslagen.

En annan i Sävehofs lag med Skånela på meritlistan är Christoffer Brännberger. Brännberger gjorde sina senare ungdomsår i märstalaget och spelade i Elitserien under Skånelas enda säsong där.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

happyhomes_2019
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sommar
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
colorama_april2
sommar_centrum
kontor_thaifong

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
defacto_outsider