centrum_panorama2020
Foto: Arkiv

Ex-skånelaiterna vann SM-guld

Förre skånelaiterna Andreas Stockenberg och Christoffer Brännberger blev på torsdagskvällen svenska mästare med Sävehof.

centrum_artikel

Sävehofs tränare Andreas Stockenberg har hyllats och kritiserats under våren i Sävehof, men mest har han hyllats som underdogen som inte varit rumsren inom tränarkåren men ändå tagit Sävehofs herrar till final. På torsdagskvällen kom det ultimata kvittot för Stockenberg då Sävehof vann den femte och avgörande SM-finalen mot Sävehof. ”Stocken” gjorde flera säsonger i Skånela, både som A-lagstränare och i ungdomslagen.

En annan i Sävehofs lag med Skånela på meritlistan är Christoffer Brännberger. Brännberger gjorde sina senare ungdomsår i märstalaget och spelade i Elitserien under Skånelas enda säsong där.

marina_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

kcbygg_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
swedol_outsider