defacto_pan
Foto: Arkiv

Ex-skånelaiterna vann SM-guld

Förre skånelaiterna Andreas Stockenberg och Christoffer Brännberger blev på torsdagskvällen svenska mästare med Sävehof.

banner_juni_artikel

Sävehofs tränare Andreas Stockenberg har hyllats och kritiserats under våren i Sävehof, men mest har han hyllats som underdogen som inte varit rumsren inom tränarkåren men ändå tagit Sävehofs herrar till final. På torsdagskvällen kom det ultimata kvittot för Stockenberg då Sävehof vann den femte och avgörande SM-finalen mot Sävehof. ”Stocken” gjorde flera säsonger i Skånela, både som A-lagstränare och i ungdomslagen.

En annan i Sävehofs lag med Skånela på meritlistan är Christoffer Brännberger. Brännberger gjorde sina senare ungdomsår i märstalaget och spelade i Elitserien under Skånelas enda säsong där.

defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

fme_helsida
ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
fme_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april
sbrf_outsider
nrh
defacto_outsider