defacto_pan
Foto: Arkiv

Ex-skånelaiterna vann SM-guld

Förre skånelaiterna Andreas Stockenberg och Christoffer Brännberger blev på torsdagskvällen svenska mästare med Sävehof.

Sävehofs tränare Andreas Stockenberg har hyllats och kritiserats under våren i Sävehof, men mest har han hyllats som underdogen som inte varit rumsren inom tränarkåren men ändå tagit Sävehofs herrar till final. På torsdagskvällen kom det ultimata kvittot för Stockenberg då Sävehof vann den femte och avgörande SM-finalen mot Sävehof. ”Stocken” gjorde flera säsonger i Skånela, både som A-lagstränare och i ungdomslagen.

En annan i Sävehofs lag med Skånela på meritlistan är Christoffer Brännberger. Brännberger gjorde sina senare ungdomsår i märstalaget och spelade i Elitserien under Skånelas enda säsong där.

ica_oktober

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

happyhomes_2019
fme_oktober
sigtunavatten_standard

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

defacto_helsida
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

colorama_april2
nrh
connys
defacto_outsider