moderaterna_panorama
Eurowings på ArlandaFoto: Daniel Asplund/Swedavia

Eurowings lägger till ännu en linje

Eurowings som i vår ska etablera bas på Arlanda lägger till ännu en rutt till Prag utöver det som redan meddelats.

Eurowings som ägs av Lufthansa kommer i mars att etablera bas på Arlanda med fem plan. Ett 20-tal linjer kommer trafikera Arlanda. Utöver destinationer runt om i Europa och Tyskland lägger man till Prag. Prag uppges vara en populär destination för svenskar med 200 000 resenärer till och från Sverige vare år. Rutten till Prag ska gå två gånger i veckan från 4 mars.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

connys_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
nrh
swedol_outsider