moderaterna_panorama
Eurowings på ArlandaFoto: Daniel Asplund/Swedavia

Eurowings är igång med sin Arlandabas

Eurowing har startat upp basen på Arlanda och den första flighten avgick i tid till Barcelona i söndags.

I söndags gick Eurowings igång med sin bas på Arlanda, premiärflighten gick till Barcelona. Med basen kommer plan att gå till bland annat Palma, Dusselforf, Hamburg, Birmingham med mera.
– Sverige är en perfekt plats för vårt bolag, säger VD Jens Bischof.
Etableringen innebär också hundratals jobb både på Arlanda och i stockholmsregionen enligt Eurowings. Eurowings är ett dotterbolag till Lufthansa och man tror att resenärer efterfrågar den trygghet som Lufthansa står för och inte nödvändigtvis de billigaste biljetterna för flygresan.
centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
connys_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider