skordedag_pan
Foto: Pressbild/Kry

Ett enda nytt fall i kommunen

Bara ett enda fall av covid-19 har konstaterats i kommunen för vecka 34.

Sedan vecka 27 har antalet fall av covid-19 i kommunen minskat kraftigt, vecka 34 var det bara ett enda fall som rapporterades in enligt Folkhälsomyndighetens siffror. Det är den lägsta siffran under hela pandemin sedan vecka 12 då siffrorna började redovisas på kommunnivå.

Sedan vecka 27 har totalt 33 personer konstaterats smittade av covid-19. Totalt är det 483 personer som konstaterats smittade av covid-19 i kommunen under hela pandemin. Antalet döda redovisas inte på kommunnivå sedan drygt två månader tillbaka på grund av för få fall.

På regionnivå har 354 personer konstaterats smittade, antalet i intensivvård är 2 personer och ingen är avliden. Fyra personer i regionen har sedan vecka 31 avlidit på grund av covid-19.

bostad_helsida
garagebranden

Nu får branddrabbade betala för parkeringen

Nyheter SigtunaHem får kritik av boende för att de tar betalt för parkeringsplats vid Midgårdsbadet: - Vi som fick våra bilar brända får både parkera 1 kilometer bort från våra hus och dessutom betala 150 kr i månaden för det, uppger en hyresgäst.

andersojag
coronakrisen

Över hundra vill ha skuldsanering

Nyheter Antalet kommuninvånare som vill ha skuldsanering ökade kraftigt under pandemin och är kvar på över 100 personer för första halvåret 2021: – Vi har aldrig tidigare tagit emot så många ansökningar, säger Per-Olof Lindh, enhetschef på Kronofogden.

connys_helsida
kyrka_helsida
skordedag_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
nrh
kyrkoval_outsider
swedol_outsider
skordedag_out
eldsjal-outsider
mp-outsider
heat_out
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka-outsider