defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Kry

Ett enda nytt fall i kommunen

Bara ett enda fall av covid-19 har konstaterats i kommunen för vecka 34.

centrum_artikel

Sedan vecka 27 har antalet fall av covid-19 i kommunen minskat kraftigt, vecka 34 var det bara ett enda fall som rapporterades in enligt Folkhälsomyndighetens siffror. Det är den lägsta siffran under hela pandemin sedan vecka 12 då siffrorna började redovisas på kommunnivå.

Sedan vecka 27 har totalt 33 personer konstaterats smittade av covid-19. Totalt är det 483 personer som konstaterats smittade av covid-19 i kommunen under hela pandemin. Antalet döda redovisas inte på kommunnivå sedan drygt två månader tillbaka på grund av för få fall.

På regionnivå har 354 personer konstaterats smittade, antalet i intensivvård är 2 personer och ingen är avliden. Fyra personer i regionen har sedan vecka 31 avlidit på grund av covid-19.

januari_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
prima_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida
2020_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
nrh
connys