moderaterna_riksdag
I samband med en utryckning kördes brandmannen Anders Svärd på och avled till följd av sina skador. Foto: Jamshid Jamshidi

Ett år sedan brandmannen avled

Det har nu gått ett år sedan brandmannen Anders Svärd kördes på och avled till följd av skadorna i samband med en olycka på Norrsundavägen: - Med anledning av det kommer Brandkåren Attunda att flagga på hel stång under torsdagen i hela förbundet, skriver Brandkåren Attunda i ett pressmeddelande.

För ett år sedan kördes brandmannen Anders Svärd på i samband med en utryckning till Norrsundavägen där en trafikolycka inträffade. En bil hamnade innanför avspärrningarna och körde på Anders vars liv inte gick att rädda. Utredningen mot föraren som körde på Anders Svärd lades ner i somras.

Brandkåren Attunda kommer med anledning av händelsen flagga på helstång på alla sina stationer i både kommunen och resterande del av distriktet. Klockan 12 på torsdagen hölls en tyst minut till minne av Anders.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

jul2021
mp_host_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
jul_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
connys
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider