sommar
Foto: Pressbild

Etablering av Engelska skolan dröjer

Skolinspektionen gav förra veckan Engelska skolan tillstånd för en skola i Sigtuna men Engelska skolan har ännu ingen tidsplan för när skolan ska stå klar.

I vintras gick Engelska skolan och Sigtuna stadsängar ut med ett gemensamt pressmeddelande om en etablering i Sigtuna stadsängar. Intresset har varit stort från kommuninvånare för skolan, men från Engelska skolans sida finns ännu ingen tidsplan för när skolan ska stå klar.
– Vi har en pågående dialog med kommunen. Och hoppas förstås att vi ska komma överens. När vi kommit längre i ett eventuellt avtal kommer vi skicka ett pressmeddelande, uppger Emma Rheborg, presstalesperson hos Engelska skolan.

Vill man ändå ställa sitt barn i kö till skolan så ska man ta kostakt direkt med Engelska skolan. Engelska skolan kommer därefter att meddela intressenter när kön öppnar.

bonava_juli_hel
colorama_april2
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Lång kö för solcellsbidrag

Nyheter Kön för att få solcellsbidrag är lång och pengarna kommer inte räcka till: - Energimyndigheten har gjort en prognos att pengarna ska räcka till ärenden som kom in 2018, säger Anne-Jeanette Johansson, handläggare på Länsstyrelsen i Stockholm, till Mitt i Stockholm.

connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider