abs_pask
Foto: Pressbild

Etablering av Engelska skolan dröjer

Skolinspektionen gav förra veckan Engelska skolan tillstånd för en skola i Sigtuna men Engelska skolan har ännu ingen tidsplan för när skolan ska stå klar.

centrum_artikel

I vintras gick Engelska skolan och Sigtuna stadsängar ut med ett gemensamt pressmeddelande om en etablering i Sigtuna stadsängar. Intresset har varit stort från kommuninvånare för skolan, men från Engelska skolans sida finns ännu ingen tidsplan för när skolan ska stå klar.
– Vi har en pågående dialog med kommunen. Och hoppas förstås att vi ska komma överens. När vi kommit längre i ett eventuellt avtal kommer vi skicka ett pressmeddelande, uppger Emma Rheborg, presstalesperson hos Engelska skolan.

Vill man ändå ställa sitt barn i kö till skolan så ska man ta kostakt direkt med Engelska skolan. Engelska skolan kommer därefter att meddela intressenter när kön öppnar.

centrum_helsida2020
marina_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
2020_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider