moderaterna_panorama

Ersättningsbussar i tågtrafiken

Under hela helgen pågår banarbete mellan Väsby-Ulriksdal vilket innebär att tågtrafik på sträckan är inställd.

Trafikverket utför banarbeten på järnvägen vilket innebär att pendeltågslinjerna 40, 41 och 42X är inställda mellan Ulriksdal-Väsby från lördag morgon till natten mot måndag. Buss kommer att ersätta tågen på den inställda sträckan. Det innebär att tågen till och från Märsta går enbart mellan Märsta-Väsby samt mellan Stockholm-Väsby går till Ulriksdal. Ersättningsbussarna har andra avgångstider än pendeltågen och SL uppmanar resenärer att ha koll i appen för aktuella tider.

Nu blir det studentfirande igen

Ung & Student För första gången på två år får studenterna springa ut från Arlandagymnasiet igen: - Jag ser fram emot att vi äntligen ska få fira dagen på vårt vis, något som vi bara får uppleva en gång. Det är trist för de som gått ut innan oss och jag är tacksam att vi får fira studenten på ett vanligt sätt. Man vill ju ha med sin familj, berättar studenten Theresia Aslan.

nationaldag_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smash and grab mot fraktföretag

Blåljus Ett fraktföretag i Arlandastad utsattes under tidig morgon för en smash and grab: - Det låg fotanglar vid bron över järnvägen, berättar ett vittne för märsta.nu

mp_helsida_april
retro_helsida

Gravt funktionshindrad tonårsflicka nekas assistans för fritid

Nyheter En tonårsflicka med funktionshinder nekas assistans av Sigtuna kommun på fritiden och lov: - Jag vill och ska ha möjligheten att vara med mina kompisar eller göra det mina kompisar gör men ni ger mig inte de möjligheterna för att ni tycker att jag gör tillräckligt mycket saker med familjen, har flickan skrivit i ett brev till Sigtuna kommun efter beskedet om neddragen assistans.

connys_helsida
översiktsplanen

Norr om Aspvägen kommer inte att bebyggas

Politik Sigtuna kommun har antagit en ny översiktsplan i samband med fullmäktige på torsdagen. I den så har förslaget om bebyggelse norr om Aspvägen tagits bort.

helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

logistik_sigtuna_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
nationaldag_out
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
outsider
centrum_sommar_outsider2022
logistik_outsider