center_pan21

Ersättningsbussar i tågtrafiken

Under hela helgen pågår banarbete mellan Väsby-Ulriksdal vilket innebär att tågtrafik på sträckan är inställd.

centrum_artikel

Trafikverket utför banarbeten på järnvägen vilket innebär att pendeltågslinjerna 40, 41 och 42X är inställda mellan Ulriksdal-Väsby från lördag morgon till natten mot måndag. Buss kommer att ersätta tågen på den inställda sträckan. Det innebär att tågen till och från Märsta går enbart mellan Märsta-Väsby samt mellan Stockholm-Väsby går till Ulriksdal. Ersättningsbussarna har andra avgångstider än pendeltågen och SL uppmanar resenärer att ha koll i appen för aktuella tider.

mp_host_helsida
2020_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

helsida_var2021
koppar_helsida
jul2021
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
oppethus_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

julmarknad_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
julmarknad_outsider
koppar_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppethus_outsider
flygskolan_outsider
jul_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider