moderat_sommar
Joakim Landén, ordförande för Företagarna, Jonas Eriksson, Hanna Graaf och Mathias Forsberg, näringslivschef.Foto: Pressbild

Eriksson och Graaf leder gala

Sigtunaborna Jonas Eriksson och Hanna Graaf leder Näringslivsgalan 27:e mars.

centrum_artikel

Näringslivsgalan har gjort klart med sina konferencier. Det blir sigtunaborna Jonas Eriksson och Hanna Graaf. Eriksson är före detta elitdomare i fotboll med VM och EM i bagaget samt företagare med träningskonceptet WE Träning & Hälsa. Hanna Graaf är livsstils- och tv-personlighet.
– Vi ser fram emot att få genomföra den andra uppsättningen av Näringslivsgalan Sigtuna tillsammans med Jonas och Hannah. Vi tror att de tillsammans med oss två får en väldigt bra dynamik, säger Joakim Landén, ordförande för Företagarna i Sigtuna kommun.

Galan arrangeras av Företagarna och Sigtuna kommun. Den hålls på Clarion Hotel Arlanda 27:e mars 17.30. Nomineringar till de olika kategorierna har pågått under några veckors tid.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
2020_helsida
studeravidare_helsida
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

connys_helsida
defacto_helsida
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider