moderater_pan_sommar
Andie Lahdo med Luis Palma AguirreFoto: Pressbild

Entreprenör pratade företagsamhet: Viktigt att lära av misstagen

Den nystartade radiokanalen Av egen kraft hade besök av företagaren Andie Lahdo som pratade entreprenörskap.

märsta.nu har tidigare rapporterat om Luis Palma Aguirre som startat egen radio, Av egen kraft, var inriktning är att uppmärksamma personligheter i Sigtuna kommun. Under måndagen var företagaren Andie Lahdo från ABS Wheels där. Han gav tips kring företagande och hur det var när han startade ABS Wheels.
– Jätteintressant att lära känna en sann entreprenör och företagsledare som gjort sig känd lokalt och blivit lite av en profil. Han inspirerar många och mina lyssnare söker just inspiration och motivation, berättar Lois Palma Augirre.

Lahdo berättade om sin resa från nystartad till att idag sitta i Handelsbankens styrelse och jurymedlem för vem som ska utses till Årets företagare.
– Jag tror mycket på att man som individ ska våga ta steget till att starta eget, i det här avsnittet pratar jag om de olika farhågor som finns hos människor som vill starta men som aldrig kommer till start, uppger Andie Lahdo, VD ABS Wheels

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_sfs

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sfs_out
connys
kso-duell_out
mp_outsider2022
moderat_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider