panorama
Foto: Riksbanken

Endast en konkurs i juli

Trots coronapandemin har kommunens företag klarat sig bra och endast en konkurs har slutförts under juli.

Konkurserna i landet ligger trots coronapandemin på samma nivå som föregående år. Sigtuna kommun som är kraftigt beroende av Arlanda, hotell och turism har klarat sig bra. Endast en konkurs noterades under juli, den inleddes dock redan för ett år sedan och slutfördes nu i juli och har således ingen koppling till pandemin. Antalet konkurser i länet uppgick till 184 stycken enligt Creditsafe, det är en ökning med sex procent jämfört med förra året.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

defacto_helsida
festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

helsida
centrum_helsida2020
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
corner_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh