defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

En till sjukhus med ambulanshelikopter efter trafikolycka

En trafikolycka inträffade under tidig morgon på Vikingavägen i höjd med Idungatan och en person fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

En bil körde av Vikingavägen i höjd med Idungatan tidigt i morse, larmet kom dock till ledningscentralen först efter 45 minuter då föraren som körde bilen satt fastklämd och inte heller kunde kommunicera, troligtvis på grund av en skadad käke. Ambulanshelikopter kunde sedermera kallas in och den skadade fördes till sjukhus. Polis kommer att utreda olyckan.

happyhomes_2019
defacto_helsida
fme_oktober
ica_oktober
EXTRA

Fyra års fängelse för att ha försökt tända på skola

Nyheter En 23-årig man döms för grov mordbrand sedan han försökt sätta eld på Väringaskolan i Sigtuna. Mannen som var påverkad av både alkohol och läkemedel hade köpt bensin på den närliggande macken och kastade över skolfasaden innan tände eld.

Bergqvist om nya skolrankingen: Visar styrkor och svagheter

Politik märsta.nu rapporterade på onsdagen om Lärarförbundets ranking av skolkommunerna där Sigtuna är på plats 201: - Lärarförbundets ranking visar både våra styrkor och svagheter. Det som är mest positivt är att vår positiva kvalitetsutveckling håller i sig med förbättrade kunskapsresultat när det gäller andel godkända elever och meritvärde årskurs 9. Utifrån våra förutsättningar är vi bland de bästa i Sverige, det är helt fantastiskt, uppger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

connys
colorama_april2
defacto_outsider
nrh