centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

En till sjukhus efter olycka-Stor risk för halka

En trafikolycka inträffade under natten på E4 Norrgående vid Rosersberg.

centrum_artikel

En person fick föras till sjukhus sedan en personbil voltat på E4 Norrgående vid Rosersberg under natten kring 3-tiden. Ett körfält stängdes av på E4:an i samband med räddningsinsatsen som pågick till klockan 5. Trafikverket varnar för halka på flera håll i kommunen, på väg 263, 255 och E4:an.

defacto_helsida
sportlov_sigtuna
speedy_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

happyhomes_2019

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
teatergrillen_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

connys_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider