arlandagk_panorama
Foto: MMS-Bild

En skadad i olycka vid Rävsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan vid Rävsta.

centrum_pask

Trafikolyckan inträffade kring 16.50-tiden på väg 263 i höjd med Rävsta. Framkomligheten var kraftigt begränsad under ca en och en halv timme då insatsen pågick. Totalt var det två personer som färdades i bilarna och en av dessa fick föras till sjukhus med okända skador enligt polisen. Bilarna flyttades undan till korsningen in mot Rävsta tills dess att bärgningsbilen kunde komma.

Det har varit en olycksdrabbad eftermiddag, totalt inträffade tre trafikolyckor i kommunen, utöver Rävsta även två olyckor på E4:an vid Arlandastad. Det orsakade kraftiga köer till och från Märsta under några timmar.

colorama_april2

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

centrum_pask_helsida
ica_pask

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

bonava_helsida
defacto_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

valsta_utveckling
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

fme_helsida
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sigtunavatten_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april
bonava_outsider