arlandagk_panorama
Foto: MMS-Bild

En skadad i olycka vid Rävsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan vid Rävsta.

sportlov_centrum

Trafikolyckan inträffade kring 16.50-tiden på väg 263 i höjd med Rävsta. Framkomligheten var kraftigt begränsad under ca en och en halv timme då insatsen pågick. Totalt var det två personer som färdades i bilarna och en av dessa fick föras till sjukhus med okända skador enligt polisen. Bilarna flyttades undan till korsningen in mot Rävsta tills dess att bärgningsbilen kunde komma.

Det har varit en olycksdrabbad eftermiddag, totalt inträffade tre trafikolyckor i kommunen, utöver Rävsta även två olyckor på E4:an vid Arlandastad. Det orsakade kraftiga köer till och från Märsta under några timmar.

EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

sangensemble
ridskola_2019_helsida

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

defacto_helsida
arlandagolf
icavalsta_semlor
banner_trerosor

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

connys
happyhomes_2019
tonårsmordet

Familjen anmälde försvinnandet till polisen: Hände inget på tio dagar

Nyheter Tonåringen som mördades gick till skolan som vanligt 4:e februari men kom aldrig hem berättar en familjemedlem för SVT Veckans brott.

korpen_jan-feb

Märstabo lurade CSN

Notiser En man som under åren 2013-14 bodde i Märsta lyckades få ut 260 000 kronor i studiemedel trots att han inte studerade.

tonårsmordet

Kommunen avser se över rutiner

Nyheter Mordet i Märsta hanterades i SVT Veckans brott under måndagen och det nya som framkom var att kommunen kommer att se över om man kunde gjort något annorlunda.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh