budget_panorama
Foto: MMS-Bild

En skadad i olycka vid Rävsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan vid Rävsta.

fraga_liberalerna

Trafikolyckan inträffade kring 16.50-tiden på väg 263 i höjd med Rävsta. Framkomligheten var kraftigt begränsad under ca en och en halv timme då insatsen pågick. Totalt var det två personer som färdades i bilarna och en av dessa fick föras till sjukhus med okända skador enligt polisen. Bilarna flyttades undan till korsningen in mot Rävsta tills dess att bärgningsbilen kunde komma.

Det har varit en olycksdrabbad eftermiddag, totalt inträffade tre trafikolyckor i kommunen, utöver Rävsta även två olyckor på E4:an vid Arlandastad. Det orsakade kraftiga köer till och från Märsta under några timmar.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
manskold_helsida
centrum_helsida2020
julen_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

defacto_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

meko_helsida
kristina_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
meko_outsider
kristina_outsider
julen_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
manskold_outsider