defacto_pan
Foto: MMS-Bild

En skadad i olycka vid Rävsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan vid Rävsta.

marstakalaset_artikel

Trafikolyckan inträffade kring 16.50-tiden på väg 263 i höjd med Rävsta. Framkomligheten var kraftigt begränsad under ca en och en halv timme då insatsen pågick. Totalt var det två personer som färdades i bilarna och en av dessa fick föras till sjukhus med okända skador enligt polisen. Bilarna flyttades undan till korsningen in mot Rävsta tills dess att bärgningsbilen kunde komma.

Det har varit en olycksdrabbad eftermiddag, totalt inträffade tre trafikolyckor i kommunen, utöver Rävsta även två olyckor på E4:an vid Arlandastad. Det orsakade kraftiga köer till och från Märsta under några timmar.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

happyhomes_2019
defacto_helsida
colorama_april2
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
sommar
sommar_centrum
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april