arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

En skadad efter frontalkrock på Måbyleden

En person uppges ha skadats allvarligt efter en frontalkrock på Måbyleden vid 23.30-tiden.

centrum_pask

Två personbilar krockade på Måbyleden vid 23.30-tiden och enligt Radio Stockholm ska en person ha skadats allvarligt. Personen klipptes ur en av bilarna så att inte skadorna skulle förvärras. Totalt färdades 4-5 personer i de båda bilarna, men resterande ska ha klarat sig oskadda.

Den skadade fördes med ambulans till sjukhus, under en tid var Måbyleden avstängd mellan Västra Bangatan och Fältvägen.

sigtunavatten_standard

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

ica_pask
valsta_utveckling

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

centrum_pask_helsida

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

bonava_helsida
logistik_utbildning

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

colorama_april2

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

fme_helsida
defacto_helsida
colorama_april
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet