stationshusen
Foto: Insändarbild/Wings

En poäng för Wings i derbyt

Wings gjorde en bra insats mot Vallentuna men tappade 3-1 till förlust på övertid.

centrum_artikel
Det går fortsatt tungt för Wings, på fredagskvällen fick man dock med sig en poäng mot Vallentuna. Men det kunde och borde ha varit tre. Wings ledde nämligen med 2-1 och 3-1 innan Vallentuna reducerade i andra samt kvitterade tidigt i tredje. Matchen gick till övertid där Vallentuna avgjorde redan efter 1.15. Wings gör en bra match enligt lagledare Peter Mattsson vilket är ett steg i rätt riktning. Wings har dock bara en seger på fem matcher i fortsättningsserien.
Målen
Larsson, Sarhus, Dahlgren
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
defacto_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

connys_helsida
meko_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
nrh
meko_outsider
moderaterna_sigtuna
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out