defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Trafikolycka i Valsta

En trafikolycka inträffade i Valsta under morgonen.

centrum_artikel

Olyckan inträffade vid 8.30-tiden i korsningen Valstavägen/Vikingavägen. I bilen färdades tre personer då den av okänd anledning körde av vägen och in i ett träd. Föraren fick föras till sjukhus och polis åkte efter för förhör om eventuell brottsmisstanke. De två passagerarna klarade sig utan skador enligt Polisen.

connys_helsida
defacto_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider