moderaterna_juni
Foto: MMS-Bild

En person gripen för olaga hot i Valsta

Polisen larmades till ett bostadsområde i Valsta under fredagen efter att en person blivit hotad. Polisen vill inte gå in på omständigheterna, men säger att en person gripits misstänkt för brottet. – Nu får utredningen visa vad som skett, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral.

Larmet om händelsen inkom till polisen klockan 13.35 på fredagen. Flera polisbilar och en hundpatrull skickades ut till bostadshuset i Valsta.

– Vi har haft ett ärende gällande olaga hot. Det är någon som hotat en annan person, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral i Stockholms län.

Enligt honom greps en person misstänkt för brottet. Han vill dock inte kommentera ärendet närmare, eller uttala sig om omständigheterna.

– Jag vill inte gå in på något annat utan man ska förhöra vittnen nu, och utredningen får visa vad som egentligen hänt.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

brf_englamarken
vuxenutbildning2
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

varen2018
sap_valet2018
februari

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxentutbildning
outsider_defacto
val2018
Norra Redovisningshuset
forskontor
connys
veterankraft_standard
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
sap_outsider
objekt4
nfc_vinter
objekt3
objekt2