moderaterna_tack
Foto: MMS-Bild

En person gripen för olaga hot i Valsta

Polisen larmades till ett bostadsområde i Valsta under fredagen efter att en person blivit hotad. Polisen vill inte gå in på omständigheterna, men säger att en person gripits misstänkt för brottet. – Nu får utredningen visa vad som skett, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral.

Larmet om händelsen inkom till polisen klockan 13.35 på fredagen. Flera polisbilar och en hundpatrull skickades ut till bostadshuset i Valsta.

– Vi har haft ett ärende gällande olaga hot. Det är någon som hotat en annan person, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral i Stockholms län.

Enligt honom greps en person misstänkt för brottet. Han vill dock inte kommentera ärendet närmare, eller uttala sig om omständigheterna.

– Jag vill inte gå in på något annat utan man ska förhöra vittnen nu, och utredningen får visa vad som egentligen hänt.

defacto_host2018
hostfest_centrum
happy_homes_juli
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

defacto_banner_sep

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Norra Redovisningshuset
connys
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
sportfiske_banner
outsider
skanela_matcher18-19
objekt3
nfc_vinter
sbrf_sep
objekt4
objekt2