julbanner
Foto: MMS-Bild

En person gripen för olaga hot i Valsta

Polisen larmades till ett bostadsområde i Valsta under fredagen efter att en person blivit hotad. Polisen vill inte gå in på omständigheterna, men säger att en person gripits misstänkt för brottet. – Nu får utredningen visa vad som skett, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral.

Larmet om händelsen inkom till polisen klockan 13.35 på fredagen. Flera polisbilar och en hundpatrull skickades ut till bostadshuset i Valsta.

– Vi har haft ett ärende gällande olaga hot. Det är någon som hotat en annan person, säger Per Fahlström vid polisens ledningscentral i Stockholms län.

Enligt honom greps en person misstänkt för brottet. Han vill dock inte kommentera ärendet närmare, eller uttala sig om omständigheterna.

– Jag vill inte gå in på något annat utan man ska förhöra vittnen nu, och utredningen får visa vad som egentligen hänt.

EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

icavalsta_julbanner
defacto_host2018
sigtuna_funkis
julbanner2
lager_bilnet
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sportfiskebanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
fme_jul
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sigtunavatten_standard
outsider
connys
vanster_jul
objekt4
objekt3
nrh_lania
komvuxq3_4
colorama_vinter
funkis_2
objekt2