moderaterna_riksdag
Foto: Region Örebro län

En miljon har fått vaccin

Över en miljon i länet har nu vaccinerats med en dos mot covid-19: - Med nära 55 procent vaccinerade med en första dos har vi kommit en bra bit på väg, men vi är långtifrån klara, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm.

centrum_artikel

Vaccinationen mot covid-19 går vidare och förra veckan hade hade nästan varannan kommuninvånare över 18 fått minst en dos. Nu meddelar Region Stockholm att vaccineringen går i allt snabbare takt i och med att yngre erbjuds möjlighet att boka tid.
– Vi håller fortsatt högt tempo i vaccinationerna och våra vaccinmottagningar håller öppet hela sommaren för att erbjuda den första och andra dosen. För att minska risken för ökad smittspridning i höst är det viktigt att så många som möjlighet vaccineras när möjligheten erbjuds, uppger vaccinsamordnare Magnus Thyberg i ett uttalande.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

mod_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys