centrum_host
Polisen grep en person i ett utpressningsärende i ValstaFoto: Jamshid Jamshidi

En gripen i utpressningsfall

Anledningen till insatsen i Valsta igår var ett utpressningsärende där en person vägrat betala en skuld, uppger Aftonbladet.

Vid 18.30-tiden gick insatsstyrkan in i en lägenhet i Valsta och grep en person enligt uppgift till märsta.nu. Polisen var förtegen om omständigheterna under kvällen men Aftonbladet skriver på söndagsmorgonen att det handlade om ett utpressningsärende där en person vägrat betala en skuld.
– Jag kan bekräfta att det rör sig om ett utpressningsärende men i övrigt hänvisar jag till förundersökningssekretess, säger stationsbefälet Ulf Palmquist till Aftonbladet.

Palmqvist bekräftar även att en person frihetsberövats men vill inte uttala sig om detaljerna. Målsäganden ska ha hotats med ett avsågat hagelgevär för att denne vägrade betala en skuld.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
fme_oktober

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

colorama_april2
nrh
greeknight_outsider
connys