sommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

En gripen för skjutning i Valsta

En person uppges vara frihetsberövad i nattens skjutning mot en lägenhet i Valsta.

marstakalaset_artikel

Lokalpolisområdeschef Emil Andersson uppger via Twitter att en person frihetsberövats med anledningen av skjutningen mot en lägenhet i Valsta vid midnatt. Emil Andersson uppmanar även de som kan ha sett eller hört något att kontakta Polisen på 114 14.

Polis utreder skjutningen som försök till mord och har genomfört en teknisk undersökning av lägenheten under dagen. Ingen person skadades.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong