moderaterna_panorama
En person grips på Valstavägen av polis.Foto: Jamshid Jamshidi
I bilen fann polisen flera ölburkar.Foto: Jamshid Jamshidi
Mannen fördes till polisstation för fortsatt utredning.Foto: Jamshid Jamshidi
Ett stort pådrag deltog i jakten. Foto: Jamshid Jamshidi

Allmänhet ingrep vid rattfylla

En man greps av polis efter allmänhet larmat och följt efter en misstänkt rattfyllerist. Färden gick genom centrala Märsta upp till Valsta där bilen stoppades av Polis.

Klockan 21.16 fick polisen ett samtal från Västra Bangatan. En kund i en matvarubutik reagerade på att en annan kund luktat sprit. Kunden som luktade sprit satte sig i en bil och körde från butiken. Anmälaren satte sig därför i sin bil och bestämde sig för att köra efter för att uppdatera de larmade polispatrullerna om bilens position. Färden tog slut på Valstavägen där polisen fick tag på föraren:
– En person är gripen misstänkt för rattfylleri och kommer medtas till station för fortsatt utredning, säger Towe Hägg, kommunikatör på polisens regionledningscentral.
2020_helsida
ewas_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

marinan_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
marina_outsider
ewas_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider