bostadsformedling
En person grips på Valstavägen av polis.Foto: Jamshid Jamshidi
I bilen fann polisen flera ölburkar.Foto: Jamshid Jamshidi
Mannen fördes till polisstation för fortsatt utredning.Foto: Jamshid Jamshidi
Ett stort pådrag deltog i jakten. Foto: Jamshid Jamshidi

Allmänhet ingrep vid rattfylla

En man greps av polis efter allmänhet larmat och följt efter en misstänkt rattfyllerist. Färden gick genom centrala Märsta upp till Valsta där bilen stoppades av Polis.

centrum_artikel
Klockan 21.16 fick polisen ett samtal från Västra Bangatan. En kund i en matvarubutik reagerade på att en annan kund luktat sprit. Kunden som luktade sprit satte sig i en bil och körde från butiken. Anmälaren satte sig därför i sin bil och bestämde sig för att köra efter för att uppdatera de larmade polispatrullerna om bilens position. Färden tog slut på Valstavägen där polisen fick tag på föraren:
– En person är gripen misstänkt för rattfylleri och kommer medtas till station för fortsatt utredning, säger Towe Hägg, kommunikatör på polisens regionledningscentral.
defacto_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
nrh
swedol_outsider