defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

En död efter båtolyckan

En man i 60-årsåldern avled efter båtolyckan utanför Rävsta på lördagen.

centrum_artikel

Två personer fördes till sjukhus efter båtolyckan på söndagen, men en av dessa, en man i 60-årsåldern avled enligt Polisen. Mannen var svårt medtagen redan då han påträffades och förklarades avliden kort därpå. Polisen har inlett en utredning och grovt vållande till annans död. Mannens anhöriga har underrättats.

connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
meko_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

ridskola2020_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
meko_outsider