defacto_pan2020
Foto: Privat

Emma lämnar Sävehof

Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

centrum_artikel

Nyligen gjorde förre skånelaiten Kristin Thorleifsdottir klar att hon lämnar H65 för att bli proffs utomlands. Nu ger nästa skånelait samma besked; Emma Ekenman Fernis lämnas Sävehof.

Emma har spelat i Sävehof i fem säsonger och vunnit tre SM-guld och ett silver. Emma är fostrad i Skånela men spelade även en säsong i Spårvägen innan hon hamnade i Sävehof.
– Jag är väldigt glad över vad jag fått uppleva i Sävehoftröjan. Jag har haft helt fantastiska lagkamrater och träffat många härliga och engagerade människor i och runt klubben. Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med på min resa i klubben och som utvecklat mig som både handbollsspelare och person, säger Emma i ett uttalande till Sävehofs hemsida.

marina_helsida
happy_homes_mars

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
valvet_helsida
stottasigtuna_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh