bostadsformedling
Foto: Privat

Emma lämnar Sävehof

Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

centrum_artikel

Nyligen gjorde förre skånelaiten Kristin Thorleifsdottir klar att hon lämnar H65 för att bli proffs utomlands. Nu ger nästa skånelait samma besked; Emma Ekenman Fernis lämnas Sävehof.

Emma har spelat i Sävehof i fem säsonger och vunnit tre SM-guld och ett silver. Emma är fostrad i Skånela men spelade även en säsong i Spårvägen innan hon hamnade i Sävehof.
– Jag är väldigt glad över vad jag fått uppleva i Sävehoftröjan. Jag har haft helt fantastiska lagkamrater och träffat många härliga och engagerade människor i och runt klubben. Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med på min resa i klubben och som utvecklat mig som både handbollsspelare och person, säger Emma i ett uttalande till Sävehofs hemsida.

2020_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider