helsida_var2021
Foto: Privat

Emma lämnar Sävehof

Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

centrum_artikel

Nyligen gjorde förre skånelaiten Kristin Thorleifsdottir klar att hon lämnar H65 för att bli proffs utomlands. Nu ger nästa skånelait samma besked; Emma Ekenman Fernis lämnas Sävehof.

Emma har spelat i Sävehof i fem säsonger och vunnit tre SM-guld och ett silver. Emma är fostrad i Skånela men spelade även en säsong i Spårvägen innan hon hamnade i Sävehof.
– Jag är väldigt glad över vad jag fått uppleva i Sävehoftröjan. Jag har haft helt fantastiska lagkamrater och träffat många härliga och engagerade människor i och runt klubben. Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med på min resa i klubben och som utvecklat mig som både handbollsspelare och person, säger Emma i ett uttalande till Sävehofs hemsida.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Jonas Eriksson ger ut bok

Fotboll Sigtunabon och ex-domaren Jonas Eriksson ska ge ut en bok rapporterar Expressen: - Boken ”Korthuset” handlar om allt från min uppväxt i Luleå till hot, utfrysningar och vad Leo Messi egentligen säger i spelargången, säger Jonas Eriksson till tidningen.

mp-helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
coronapandemin

Förlängt stopp för fotbollsmatcher

Fotboll Fotbollen som planerades att vara igång får vänta på premiär i lokala serier och barn- och ungdomar till tidigast 17:e maj.

rentawreck_helsida
connys_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

vardcentral_helsida

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

dackskiftarna_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
rentawreck_outsider
mp-outsider
heat-out
nrh
aftenbil_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider