arlandagolf_pan_aug
Emma Ekenman-FernisFoto: Privat

Emma avgjorde SM-final

Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

marstakalaset_artikel

Skånelafostrade Emma Fernis är på nytt svensk mästare i Sävehof, denna gång vann hon ”hemma” i Stockholm. Match 3 av finalserien gick i Eriksdalshallen och Emma svarade för en solid insats både offensivt och defensivt, hon svarade även för fem mål. Hon kvitterade till 24-24 med bara femton sekunder kvar av matchen, därefter avgjorde hon matchen med att sätta 27-26 med knappa minuten kvar att spela. Emma har vunnit två raka SM-guld med Sävehof och var även med 2016 när klubben vann.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

sportfiske_sommar
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider