bostadsformedling
Emma Ekenman-FernisFoto: Privat

Emma avgjorde SM-final

Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

centrum_artikel

Skånelafostrade Emma Fernis är på nytt svensk mästare i Sävehof, denna gång vann hon ”hemma” i Stockholm. Match 3 av finalserien gick i Eriksdalshallen och Emma svarade för en solid insats både offensivt och defensivt, hon svarade även för fem mål. Hon kvitterade till 24-24 med bara femton sekunder kvar av matchen, därefter avgjorde hon matchen med att sätta 27-26 med knappa minuten kvar att spela. Emma har vunnit två raka SM-guld med Sävehof och var även med 2016 när klubben vann.

helsida_sommarlov
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
nrh
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider