defacto_pan
Emma Ekenman-FernisFoto: Privat

Emma avgjorde SM-final

Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

banner_juni_artikel

Skånelafostrade Emma Fernis är på nytt svensk mästare i Sävehof, denna gång vann hon ”hemma” i Stockholm. Match 3 av finalserien gick i Eriksdalshallen och Emma svarade för en solid insats både offensivt och defensivt, hon svarade även för fem mål. Hon kvitterade till 24-24 med bara femton sekunder kvar av matchen, därefter avgjorde hon matchen med att sätta 27-26 med knappa minuten kvar att spela. Emma har vunnit två raka SM-guld med Sävehof och var även med 2016 när klubben vann.

sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_helsida
banner_juni_helsida
happyhomes_2019

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

fme_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
nrh
connys
colorama_april
fme_outsider