defacto_pan
Emma Ekenman-FernisFoto: Privat

Emma avgjorde SM-final

Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

Skånelafostrade Emma Fernis är på nytt svensk mästare i Sävehof, denna gång vann hon ”hemma” i Stockholm. Match 3 av finalserien gick i Eriksdalshallen och Emma svarade för en solid insats både offensivt och defensivt, hon svarade även för fem mål. Hon kvitterade till 24-24 med bara femton sekunder kvar av matchen, därefter avgjorde hon matchen med att sätta 27-26 med knappa minuten kvar att spela. Emma har vunnit två raka SM-guld med Sävehof och var även med 2016 när klubben vann.

happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida
fme_oktober
ica_oktober
defacto_helsida
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

nrh
connys
colorama_april2
defacto_outsider