arlandagk_panorama
EmiratesFoto: Pressbild/Emirates

Emirates utökar på Arlanda

Emirates dubblar sina avgångar mellan Arlanda-Dubai från och med december i år.

rosta_sigtuna2

Emirates har en daglig rutt mellan Arlanda-Dubai, men från och med i december kommer det att bli två avgångar per dag. Sedan Emirates startade på Arlanda 2013 har tillväxten varit positiv, dubbleringen av antalet avgångar görs för att möta ökad efterfrågan på resor mellan Arlanda-Dubai samt till Emirates nätverk av destinationer. Emirates sätter in en Boeing 777 med avgång 21.10 och ankomst i Dubai 06.30, returen upp till Arlanda går 15.00 och anländer 18.45.

nationaldag_helsida

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

eu_sap

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

rosta_sigtuna2

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

v_eu_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
varfest_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

colorama_april
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
sh_oppet
oppning_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
nrh
connys
v_eu
nationaldag_out