defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Emirates

Emirates tillbaka i augusti

Emirates återstartar sin trafik mellan Arlanda-Dubai 1:a augusti.

centrum_artikel

Från och med 1:a augusti är Emirates igång med flygtrafiken till 22 europeiska städer, däribland Arlanda. Rutten trafikeras dock endast en gång i veckan, på lördagar, och Emirates kommer att använda en Boeing 777-300ER. I samband med resa med Emirates kommer passagerare att få ansiktsmask och handskar som en del av ett hygienkit. Passagerare kommer även att hälsotestas med termometer innan de kliver på ett plan.

landsbygdsdag

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

helsida
happyhomes_sommar2020
corner_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

speedy_vinter_helsida
meko_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
personal_sandstrom_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_sommar_out
nrh
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
personal_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
outsider
corner_outsider