bostadsformedling
Kristin Thorleifsdottir satte elva bollar. Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Veronica WislanderFoto: Magnus Granhagen

Elva mål av Thorleifsdottir mot RP

Skånelas damer hade inga problem att avfärda RP, 30-15 skrevs segersiffran till efter stor show av Kristin Thorleifsdottir som satte elva bollar: - Det är ett lag vi ska slå, sa tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_artikel

Det var bara ett lag på banan när Skånela tog sig an RP i Vikingahallen. Man ledde från start till mål och redan i paus var det avgjort då Skånela ledde med 17-8. Segersiffran skrevs till 30-15:
– Det är ett lag vi ska slå. Vi håller oss till spelplanen, fram för allt bakåt. Vi lyckas kontrollera deras anfall från utsidan. Att släppa in femton är bra, även framåt var bra. Sen bränner vi kanske för mycket och borde ha gjort 45 mål i en sån här match och inte 30. Synd att vi inte får till avsluten och det kanske är lite för många tekniska fel, summerade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Målen
Thorleifsdottir 11, Wislander 6, Nyström 5, Andersson 2, Lindgren, Lundin, Küller

Publik: 168

2020_helsida
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider