centrum_panorama2020
Kristin Thorleifsdottir satte elva bollar. Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Veronica WislanderFoto: Magnus Granhagen

Elva mål av Thorleifsdottir mot RP

Skånelas damer hade inga problem att avfärda RP, 30-15 skrevs segersiffran till efter stor show av Kristin Thorleifsdottir som satte elva bollar: - Det är ett lag vi ska slå, sa tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_artikel

Det var bara ett lag på banan när Skånela tog sig an RP i Vikingahallen. Man ledde från start till mål och redan i paus var det avgjort då Skånela ledde med 17-8. Segersiffran skrevs till 30-15:
– Det är ett lag vi ska slå. Vi håller oss till spelplanen, fram för allt bakåt. Vi lyckas kontrollera deras anfall från utsidan. Att släppa in femton är bra, även framåt var bra. Sen bränner vi kanske för mycket och borde ha gjort 45 mål i en sån här match och inte 30. Synd att vi inte får till avsluten och det kanske är lite för många tekniska fel, summerade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Målen
Thorleifsdottir 11, Wislander 6, Nyström 5, Andersson 2, Lindgren, Lundin, Küller

Publik: 168

defacto_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

valvet_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider