centrum_host
Kristin Thorleifsdottir satte elva bollar. Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Veronica WislanderFoto: Magnus Granhagen

Elva mål av Thorleifsdottir mot RP

Skånelas damer hade inga problem att avfärda RP, 30-15 skrevs segersiffran till efter stor show av Kristin Thorleifsdottir som satte elva bollar: - Det är ett lag vi ska slå, sa tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_farsdag_artikel

Det var bara ett lag på banan när Skånela tog sig an RP i Vikingahallen. Man ledde från start till mål och redan i paus var det avgjort då Skånela ledde med 17-8. Segersiffran skrevs till 30-15:
– Det är ett lag vi ska slå. Vi håller oss till spelplanen, fram för allt bakåt. Vi lyckas kontrollera deras anfall från utsidan. Att släppa in femton är bra, även framåt var bra. Sen bränner vi kanske för mycket och borde ha gjort 45 mål i en sån här match och inte 30. Synd att vi inte får till avsluten och det kanske är lite för många tekniska fel, summerade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Målen
Thorleifsdottir 11, Wislander 6, Nyström 5, Andersson 2, Lindgren, Lundin, Küller

Publik: 168

greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

nrh
colorama_april2
greeknight_outsider
connys