defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Elva mål av Lindberg i premiärförlust

Skånela föll i premiären av Allsvenskan borta mot Kungälv.

Släkten var värst för Skånela mot Kungälv. I Kungälv finns Simon Källström och Jesper Filén, den förstnämnde spelade en avgörande roll i matchen med sina elva mål. Det var en jämn första halvlek som Skånela länge hade övertaget i men mot slutet vände Kungälv och ledde med två bollar.

I andra fick Skånela en flygande start och kom både ikapp och förbi. Man ledde ett tag med 4-5 bollar, 21-16 med 18 minuter kvar men kunde int knyta ihop säcken. Istället var det hemmalaget som vann sista 17 minuterna med 11-4 och slutresultatet skrevs till 27-25. Även om Skånela inför matchen slog ur underläge så var det en missräkning att förlora så som matchen utvecklade sig.

Ett stort glädjeämne var annars 19-årige Simon Lindberg som med sina elva mål visade att han är i Allsvenskan för att dominera denna säsong. Han smögs in förra säsongen men nu kommer ett större ansvar vila på hans axlar. Nye veteranen Ola Pewik spelade inte.

Målen
Lindberg 11, Näslund 5, Ladan 4, Östling 2, Nielsen 2, Frank 1

defacto_helsida
happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2