bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Elva mål av Lindberg i premiärförlust

Skånela föll i premiären av Allsvenskan borta mot Kungälv.

centrum_artikel

Släkten var värst för Skånela mot Kungälv. I Kungälv finns Simon Källström och Jesper Filén, den förstnämnde spelade en avgörande roll i matchen med sina elva mål. Det var en jämn första halvlek som Skånela länge hade övertaget i men mot slutet vände Kungälv och ledde med två bollar.

I andra fick Skånela en flygande start och kom både ikapp och förbi. Man ledde ett tag med 4-5 bollar, 21-16 med 18 minuter kvar men kunde int knyta ihop säcken. Istället var det hemmalaget som vann sista 17 minuterna med 11-4 och slutresultatet skrevs till 27-25. Även om Skånela inför matchen slog ur underläge så var det en missräkning att förlora så som matchen utvecklade sig.

Ett stort glädjeämne var annars 19-årige Simon Lindberg som med sina elva mål visade att han är i Allsvenskan för att dominera denna säsong. Han smögs in förra säsongen men nu kommer ett större ansvar vila på hans axlar. Nye veteranen Ola Pewik spelade inte.

Målen
Lindberg 11, Näslund 5, Ladan 4, Östling 2, Nielsen 2, Frank 1

brobygget_helsida_valsta

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov