defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Elva mål av Lindberg i premiärförlust

Skånela föll i premiären av Allsvenskan borta mot Kungälv.

Släkten var värst för Skånela mot Kungälv. I Kungälv finns Simon Källström och Jesper Filén, den förstnämnde spelade en avgörande roll i matchen med sina elva mål. Det var en jämn första halvlek som Skånela länge hade övertaget i men mot slutet vände Kungälv och ledde med två bollar.

I andra fick Skånela en flygande start och kom både ikapp och förbi. Man ledde ett tag med 4-5 bollar, 21-16 med 18 minuter kvar men kunde int knyta ihop säcken. Istället var det hemmalaget som vann sista 17 minuterna med 11-4 och slutresultatet skrevs till 27-25. Även om Skånela inför matchen slog ur underläge så var det en missräkning att förlora så som matchen utvecklade sig.

Ett stort glädjeämne var annars 19-årige Simon Lindberg som med sina elva mål visade att han är i Allsvenskan för att dominera denna säsong. Han smögs in förra säsongen men nu kommer ett större ansvar vila på hans axlar. Nye veteranen Ola Pewik spelade inte.

Målen
Lindberg 11, Näslund 5, Ladan 4, Östling 2, Nielsen 2, Frank 1

colorama_jul
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider