defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Elva års fängelse för krogskjutning

En man i 20-årsåldern döms till elva års fängelse för skjutningen mot en krog på Sätuna.

centrum_artikel

Två personer skadades i samband med att en man i 20-årsåldern började skjuta mot en krog på Sätuna i slutet av september. Mannen åtalades för mordförsök i december. Rättegången hölls före jul och nu har domen fallit. Mannen döms till elva års fängelse för dådet. Martin Wallin, Operativ samordnare för utredningsverksamheten vid Lokalpolisområde Sollentuna, kommenterar domen på Twitter.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
marina_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

nrh
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider