defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Elva års fängelse för krogskjutning

En man i 20-årsåldern döms till elva års fängelse för skjutningen mot en krog på Sätuna.

centrum_artikel

Två personer skadades i samband med att en man i 20-årsåldern började skjuta mot en krog på Sätuna i slutet av september. Mannen åtalades för mordförsök i december. Rättegången hölls före jul och nu har domen fallit. Mannen döms till elva års fängelse för dådet. Martin Wallin, Operativ samordnare för utredningsverksamheten vid Lokalpolisområde Sollentuna, kommenterar domen på Twitter.

defacto_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

connys_helsida
coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Sigtuna kommun närmar sig 50 000

Nyheter Sigtuna kommun växer med 573 invånare under 2020: - Det som gör att folkmängden i Sigtuna ökar jämfört med året före är framför allt inflyttningen. Kommunen registrerar 5 226 inflyttade, jämfört med 4 848 utflyttade, säger Linus Garp, befolkningsstatistiker på SCB.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out