defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Elon i Märsta ställer in mellandagsrea

Elon med butik i Märsta Centrum ställer in mellandagsrean.

centrum_artikel

Med anledning av rådande situation med covid19 och nya nationella restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade förra veckan så kommer Elon med butik i Märsta Centrum att ställa in den planerade mellandagsrean. Man uppmuntrar istället sina kunder att beställa online eller via telefon för att sen hämta upp utanför butiken.
– Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar. Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar, säger Stefan Lebrot, VD på Elon.

De som ändå väljer att besöka butiken kommer att se till att det är rätt antal besökare i bitiken, munskydd, plasthandskar och handsprit kommer att finnas för både personal och kunder. Kassorna utrustas med plexiglas.

centrum_helsida2020
januari_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
connys_helsida
meko_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

prima_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
moderat_outsider_jan
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
swedol_outsider