moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Elon i Märsta ställer in mellandagsrea

Elon med butik i Märsta Centrum ställer in mellandagsrean.

centrum_artikel

Med anledning av rådande situation med covid19 och nya nationella restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade förra veckan så kommer Elon med butik i Märsta Centrum att ställa in den planerade mellandagsrean. Man uppmuntrar istället sina kunder att beställa online eller via telefon för att sen hämta upp utanför butiken.
– Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar. Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar, säger Stefan Lebrot, VD på Elon.

De som ändå väljer att besöka butiken kommer att se till att det är rätt antal besökare i bitiken, munskydd, plasthandskar och handsprit kommer att finnas för både personal och kunder. Kassorna utrustas med plexiglas.

centrum_helsida2020

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

mp_host_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

vaccin
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
defacto_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

bostad_helsida
connys_helsida
helsida_var2021

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
dack-outsider
nrh