moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Elon i Märsta ställer in mellandagsrea

Elon med butik i Märsta Centrum ställer in mellandagsrean.

Med anledning av rådande situation med covid19 och nya nationella restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade förra veckan så kommer Elon med butik i Märsta Centrum att ställa in den planerade mellandagsrean. Man uppmuntrar istället sina kunder att beställa online eller via telefon för att sen hämta upp utanför butiken.
– Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar. Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar, säger Stefan Lebrot, VD på Elon.

De som ändå väljer att besöka butiken kommer att se till att det är rätt antal besökare i bitiken, munskydd, plasthandskar och handsprit kommer att finnas för både personal och kunder. Kassorna utrustas med plexiglas.

2020_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022